Den Salige Isabel

Michael Ginnerskov Jensen vil stoppe “rask mote”

Rask mote går ut på at vi som forbrukere behandler moteindustrien som noe som er bruk og kast. Dette er utrolig dårlig for miljøet, og miljøforkjempere steiler. Michael Ginnerskov Jensen vil sette en stopper for “rask mote”, og han vil gjøre dette gjennom et donasjonsprogram.

Å gjøre et gammelt konsept mer attraktivt

Det å donere klær er ikke noe nytt. Vi har alle sett flerfoldige konteinere fra Fretex og lignende, og det er et konsept vi alle kjenner til. Dessverre så er det ikke alle som drar nytte av denne muligheten til å donere klær, og heller kvitter seg med de på annet vis. Spørsmålet vi kan stille Michael Ginnerskov Jensen er hvordan han skal gjøre dette kjente konseptet mer attraktivt.

Michael Ginnerskov Jensen gjør shopping enklere

Få en belønning for å donere dine klær

Tanken bak Michael Ginnerskov Jensen sitt donasjonsprogram, er veldig god. Idéen er at man skal kunne shoppe eksklusive produkter fra kjente merker i hans nettbutikker. Etter at produktet er brukt i løpet av minst et halvt års tid, så vil alle som er medlem i klubben til hans nettbutikk, kunne benytte seg av donasjonsprogrammet. Det man gjør for å benytte seg av det, er at man donerer plagget til en lokal veldedighetsforening. Du må få en kvittering fra veldedighetsforeningen, på at du har donert plagget. Deretter så tar du kontakt med nettstedet, og beviser at du har donert et plagg kjøpt hos dem. Nettbutikken vil da belønne deg med et gavekort på samme beløp som du brukte på motevaren i utgangspunktet.

En deal som kan appellere til et ungt publikum

Vi vet alle at den yngre generasjonen generelt sett er mer opptatt av miljøet enn den eldre generasjonen. I Norge er dette et faktum, og ikke noe som støter noen. Nettopp det at den yngre generasjonen er opptatt av å ta vare på miljøet, og stoppe “rask mote”, kan være et stort pluss for Michael Ginnerskov Jensen. Unge nå til dags er opptatt av god kvalitet, og nettopp det får man av gode merker. På den andre siden er det ikke alle unge som har råd til å kjøpe merkeklær. Dette er noe som Michael Ginnerskov Jensen gjør mulig.

Demonstrasjon for planeten

En nettbutikk med utrolige priser

I nettbutikkene til Michael Ginnerskov Jensen så kan man finne kjente merkevarer til utrolig gode priser. Det er rabatter man ikke ser hvor som helst, og nettopp derfor er dette et konsept som kan appellere til så mange. Det at man får pengene tilbake dersom man donerer det til et godt formål er en utrolig fordel, og noe som jeg ser på som et stort pluss. Ikke nok med at man som medlem får disse billige prisene, men når du føler deg ferdig med plagget kan du gi det nytt liv. Deretter får du pengene tilbake, og kan kjøpe deg et nytt favorittplagg! Det er et konsept jeg ikke kan se for meg at kan slå feil i Norge. Vi blir bare mer og mer var på å tenke på miljøet, og ikke sløse med råvarer eller klær. “Rask mote” er på vei ut, og Michael Ginnerskov Jensen er med på å gjøre dette mulig.