Den Salige Isabel

Honest Kiss gjør donering av klær mer attraktivt

Som dere vet er jeg utrolig opptatt av klima, miljø, og at ting skal være best mulig for verden og framtiden. Jeg forsøker handle økologisk så mye som mulig, og vil liksom gjøre alt det jeg kan for å hjelpe verden. Jeg kom over en nettside som har noe jeg aldri har sett før, når det kommer til nettshopping. Honest Kiss lar deg kjøpe produkter fra kjente merker, og så kan du donere de og få et gavekort 6 måneder senere, om du er lei av å bruke de. Genialt spør du meg!

Veldig nytenkende for en nettbutikk

Jeg nevnte det for dere over her… Men det at en nettbutikk oppfordrer til å donere klær, og gir deg et gavekort som en belønning er utrolig nytenkende. Jeg liker det! Dette er noe som absolutt gjør nettbutikken til Honest Kiss veldig appelerende for meg. Jeg forsøker naturligvis å unngå for mye shopping… Men det som er veldig fint er at på Honest Kiss har de kvalitetsmerker. Takket være dette så vet jeg at jeg kommer til å kunne ha plaggene kjempelenge.

Honest Kiss donering

Om du blir lei av plagget kan noen andre heller bruke det

Det som er så supert er at dersom du kjøper et plagg som du faktisk ser at du ikke fikk brukt like mye som du tenkte… Eller at du faktisk har brukt det så mye at du er lei av det! Så kan du faktisk donere dette og sende inn et bevis på at du donerte plagget til Honest Kiss. Når du har gjort dette så mottar du et gavekort fra Honest Kiss på samme verdi som plagget har. Med dette mener de prisen du kjøpte plagget for hos dem, minst 6 måneder tidligere. Det er naturligvis bare plagg du faktisk har kjøpt i nettbutikken til Honest Kiss du kan gjøre dette med. Til tross for dette så har jeg ingen problem med det. Det gjør egentlig bare at jeg får mer lyst å handle hos dem!

Kjente merker som man kan stole på

Noe som jeg setter pris på når jeg ser på Honest Kiss, er at de fører kjente merker som man vet at har god kvalitet. I tillegg til kvaliteten føler jeg at man stort sett kan stole på at merker som er av høyere kvalitet har gode vilkår for sine fabrikkarbeidere, og i produksjonen av klærne. Jeg burde kanskje helt ærlig være litt flinkere til å søke opp sånne ting… Men jeg velger å stole på at merker som for eksempel Armani og Calvin Klein, som koster mer enn “billigmerkene”, tar produksjonen av sine klær på alvor.

Honest Kiss doneringsprogram

Honest Kiss har litt av alt

På generell basis så har Honest Kiss produkter i utrolig mange kategorier. Både skjønnhet og mote, i tillegg til personlige tjenester. Jeg så at de hadde utrolig mange parfymer som jeg elsker til en fantastisk pris! Noe som er viktig for meg er å ikke overforbruke, og derfor skal jeg ikke kjøpe parfyme med det første. Jeg tenker at jeg skal vente til julen nærmer seg, haha. Da kan jeg kjøpe parfymer i julegave til alle mine nærmeste! I tillegg skal jeg faktisk unne meg en liten gave, så da skal jeg kjøpe meg en helt ny parfyme som jeg ikke har testet før. Utvalget på Honest Kiss var veldig stort, så jeg må bare titte rundt der og bestemme meg. 

Moteklær i alle kategorier

Når det kommer til mote, så finner du alt mulig hos Honest Kiss. De har mote for voksne, både damer og menn. Det eneste som mangler er mote eller produkter for barn, meeeen det må jeg bare innrømme at jeg ikke bryr meg om. Barnemote er ikke noe jeg trenger, da jeg ikke har noen barn i min nærme omgangskrets for øyeblikket. Når det kommer til dame- og herremote så har de både klær, sko og vesker til begge kjønn. I tillegg finner man eksklusivt tilbehør som for eksempel solbriller og klokker. Når det kommer til solbriller og klokker så tror jeg dessverre ikke at de er med i doneringsprogrammet. Det kunne vært interessant å finne ut av.

Sette pris på produktet og deretter gi det nytt liv

Å få muligheten til å donere produktet du kjøper i nettbutikken, og deretter få et gavekort på samme verdi, er utrolig genialt. Det er viktig at når du donerer så får du en kvittering på at du donerte produktet. Det er nemlig denne du må sende til Honest Kiss for at de skal gi deg et gavekort. Jeg har ikke testet ut dette selv enda siden jeg akkurat har shoppet litt… Men om 6 måneder, så gjør jeg nok det. Det er fint å tenke på at plagget kan få nytt liv når du donerer det.

Belønning for din gode gjerning

Det å donere klær er noe alle burde gjøre. Det er en god gjerning som jeg skulle ønske var en selvfølge. Dessverre er det mange som ikke engang resirkulerer klær når de kvitter seg med de… Det er noe som gjør meg veldig trist faktisk! På grunn av dette så digger jeg initiativet til Honest Kiss. Det er fantastisk at de faktisk oppfordrer til å gi plagget videre. Da kommer det gjerne til noen som trenger det mer enn deg også. Noen som vil behandle din brukte jakke som om den er ny.

Mitt kjøp – som jeg tenker å donere i framtiden

Med god samvittighet så unnet jeg meg en ny jakke til høsten. Det er fint å vite at om jeg ikke vil ha den neste sesong, så kan jeg faktisk donere den, og få summen jeg betalte tilbake. Den jakken jeg kjøpte blir perfekt for høsten og tidlig vinter. Det er en farge som går til ALT. Allikevel tror jeg at jeg kommer til å donere den etter denne sesongen, slik at jeg kan kjøpe meg en vårjakke istedenfor. Den perfekte deal. Og da føles det plutselig ikke ut som veldig kjipe penger lenger. Fargen er fra merket Refrigue, som har produkter av god kvalitet.

Honest Kiss jakke

Den eneste bakdelen med doneringsprogrammet

Jeg oppdaget en bakdel med doneringsprogrammet, som jeg ikke la merke til først… Det er nemlig det at for å dra nytte av doneringsprogrammet, så må du være medlem i klubben til Honest Kiss, i løpet av de 6 månedene du har plagget før du donerer det. For meg er dette en bakdel fordi det tvinger meg til å shoppe mer. Som dere vet så hater jeg overforbruk. Dermed så er det ikke det mest optimale for meg å bli tvunget til å bruke gavekortene på produkter. Jeg er selvsagt glad for at jeg får gavekort på summen jeg betaler! Det jeg syns er dumt er at for å få utbytte av de pengene så er jeg tvunget til å shoppe mer og mer…

Honest Kiss gjør det enkelt for de som ønsker donere

Når det kommer til det å faktisk benytte seg av doneringsprogrammet til Honest Kiss, så er det egentlig utrolig enkelt. Du velger ut det du vil kjøpe deg i nettbutikken, helt som en hvilken som helst annen nettbutikk. Dersom du har et gavekort å bruke, så kan du gjøre det. Hvis du ikke har noe gavekort du ønsker bruke, så er det helt i orden. Når produktet er kjøpt så havner det i postkassa di på kort tid. Deretter kan du bruke produktet så lenge du vil, så lenge det er minst 6 måneder dersom du skulle ønske å donere. Når det har gått 6 måneder, eller mer, så drar du til en veldedighetsbutikk av eget valg, og donerer plagget. Pass på at du får en kvittering der det står hva du har donert til dem. Akkurat dette er en viktig del av konseptet.

Shopping

Velg deg nye favoritter, og gjør det om igjen

Når Honest Kiss har mottatt beviset på at du donerte plagget du kjøpte hos dem, til en veldedig organisasjon, så får du gavekortet ditt. Dette gavekortet får du i gave, som en belønning for at du donerte ditt plagg. Det er en gode som kan øke mengden donasjoner, spør du meg. Jeg føler jo helt ærlig at plagget ble nesten gratis da. Jeg får jo tross alt nøyaktig samme sum som jeg betalte for jakken, tilbake. Wow, herlig. Nesten litt for godt til å være sant… Skal bli spennende å se hvordan det fungerer i praksis, når jeg skal gjøre det om et halvt års tid.

Noe vi vil se mer av i framtiden?

Det med donasjon og det å ha en bærekraftig måte å “kvitte seg” med klær man er lei av… Det er noe jeg håper vi ser mer av i framitden. Det er et veldig smart konsept, og helt ærlig så gir det meg bedre samvittighet til å shoppe. Haha, egentlig et veldig bra triks for å få sånne som meg til å bruke mer penger. Vel, jeg biter på! Jeg håper at dette konseptet er så bra som jeg tror det er… Jeg har en god følelse når det kommer til Honest Kiss. Håper de lever opp til det inntrykket jeg har.