Den Salige Isabel

Dyrebeskyttelsen og omplassering

Dyr er noe av det beste jeg vet! Dette er en hyllest til dyrebeskyttelsen og alt arbeid som man ser gjennom disse og de som går til omplasseringer for adopsjon. 

De helt perfekte skapninger 

Spesielt hunder, men også katter er nydelige. Først og fremst katter har en helt perfekt nese, og et perfekt ansikt, og dens listighet gjør meg helt beundret over dens personlighet. 

Hunder gjør meg bare aller tiders glad og positiv! Det å se en hale vifte så hardt at hele kroppen disser er noe av det beste som finnes. Hunder kalles menneskets beste venn, og det er fordi de er der for deg og kjenner deg og gjør alt for at du, deres venn, skal ha det helt bra!

Omplasseringer av katter og hunder, eller andre

Dypt i mitt hjerte og i min takknemmelighet har vi dyrebeskyttelsen . De jobber veldig hardt med omplassering for at alle skapninger skal ha et eget og kjærlig hjem. Nesten 9000 dyr ble omplassert med hjelp fra dyrebeskyttelsen og fikk helt nye hjem i år 2018! Dette er veldig fine tall, jeg er utrolig rørt og glad for at så mange mennesker skaper plass i hjemmene sine for et nytt medlem, men vi hadde selvfølgelig håpet at de kunne øke enda litt til! 

Hvorfor søke omplassering gjennom dyrebeskyttelsen

Fantastisk søt liten valp er en vakker opplevelse. Man kan tenke seg at man faktisk har en liten baby som vokser ekstremt raskt! Hvert øyeblikk er den full av liv, den viser glede og kjærlighet hele dagen. 

En omplassert fra dyrebeskyttelsen, hund eller katt, har kanskje følelsesmessige arr i seg. De har kanskje hatt en vanskelig familie og opplevd en hel masse. Kanskje de ikke viser like mye liv og glede som den lille valpen, men hva med kjærligheten? 

Dyrebeskyttelsen og adopsjon av katter og hunder

Et nytt hjem, en ny personlighet

Når hunden eller katten, eller hvilket som helst annet får et nytt hjem, er det akkurat som om skapningen blir nytt igjen. Bare litt kjærlighet skal til for at det kommer seg og er tilbake tusen ganger bedre enn noensinne. Litt kjærlighet, og du har en venn for livet. Ikke nok med det, men i tillegg så vet du at du hjelper et omplassert fra dyrebeskyttelsen å få et helt nytt liv. Dette igjen får deg til å føle deg vel . I tillegg til at du bidrar i samfunnet og til at verden blir litt bedre for hver dag. 

Opplæring av omplasserte fra dyrebeskyttelsen

Det kan være at du spør deg selv hvordan du kan gi opplæring til det omplasserte fra dyrebeskyttelsen. Kanskje du har familie, store barn eller mindre barn, kanskje spedbarn. Derfor er det viktig for deg at det nye familiemedlemmet skaper en trygghet i hjemmet, og ikke blir til en trussel. 

Gjennom trening, kurs, kjærlighet, tid og tålmodighet kan du få den vakreste vennen noensinne. Det er sant at du kanskje må bruke mer energi på å lære det nye medlemmet å passe inn, men dersom du hadde kjøpt en valp kan jeg garantere at du ville brukt mye mer tid- ikke minst masse penger på å kjøpe nye stoler og tøfler (de liker å tygge på alt).

Gjør din del, adopter! Ikke kjøp!