Den Salige Isabel

Coupon Tigers, en gratis gavepakke til meg selv

Det kom en reklame på en gratis gavepakke fra Coupon Tigers. Jeg var ikke helt sikker på hva dette var, så jeg gjorde litt undersøkelser for meg selv. Heldigvis kom jeg frem til at det faktisk var virkelig og veldig bra, Coupon Tigers gir nemlig en velkomstgave til alle nye medlemmer. Så jeg fikk tilsendt en oppmuntrende detalj til meg selv. 

En litt vanskelig tid de siste dagene

Egentlig er det nok ganske vanlig med litt vanskelig dager i det siste. Hele verden er snudd på hodet med tanke på dette viruset. Corona har virkelig tatt over verden og det er mange som merker virkningene og følgene av dette allerede nå. Egentlig så kan man tenke seg at det er litt tidlig å bli veldig påvirket av hvordan verden har håndtert alt sammen. Men dersom man går nærmere inn på dette vet man at nesten alle bedrifter i hele verden får deler og noe av produksjonen foregår i land som er veldig hardt påvirket av alt dette. 

 

Hvis vi tenker nærmere på Kina så har de i flere måneder hatt hele landet eller deler av landet i karantene. Dette igjen betyr at man ikke kan produsere og levere i forhold til alle bestillinger som de har fått igjen. På nytt, når bedriftene ikke får delene sine, hva gjør de da? Da kan ikke de videreutvikle varene sine, og da får de ikke solgt til sluttkunden. Så egentlig er alt dette en litt “ond sirkel” som man ser på nytt gjennom hele verden og planeten vår. 

 

Det er nesten litt slik at det problemet som vi hadde med plast i verden har blitt glemt den siste tiden. 

 

Bedrifter som har økonomiske problemer i disse dager

Vi kan derfor se at det er mange bedrifter som har økonomiske problemer i disse dager. Nesten helt fra start, tidlig i år 2020, begynte flere bedrifter å permittere flere ansatte her i Norge. Fra fulltidspermittering til deltid. Noen som har blitt deltids permittert har måtte jobbe mer enn deltid, og det kan gi mye stress og press på både de og de andre som fortsatt drar hele lasset på en fulltidsstilling som plutselig skal dekke over 3 andre stillinger. Det er en vanskelig tid for mange. Absolutt er det også vanskelig for sjefer og eiere av de ulike bedriftene å bli tvunget til å ta slike avgjørelser. Hvem skal man sende bort, og hvem skal vi beholde for øyeblikket?

 

Det som er vanskelig med permisjon er at selv om lønnen blir utbetalt, vil den ansatte begynne å se etter nye jobber. Det er nok ikke fordi den ansatte ikke trives i stillingen den har hatt, men rett og slett fordi de fleste synes det er gøy å jobbe. Flere trives ikke med å ha en uendelig lang sommerferie uten å kunne produsere eller bruke sine evner på en produktiv måte. 

 

Den personlig påvirkningen alt dette har hatt på meg selv

Personlig så synes jeg denne situasjonen har vært ganske vanskelig. Jeg har heldigvis ikke blitt permittert, så jeg har vært i spennende jobb under hele tiden. Derimot har det vært utrolig mye jobb i det siste, mer enn noensinne faktisk. Dette nettopp fordi vi har permittert såpass mange, at det har vært veldig mye jobb på oss som er igjen i firmaet. I tillegg må man lære utrolig mye nytt. Det er slik at jeg aldri har svart på kundehenvendelser, men i det siste har jeg lært alt vedrørende nettopp dette. Faktisk er det ganske mye å sette seg inn i og veldig mye nytt. 

Stressende tid og en gave fra Coupon Tigers

Påvirkningen det har på familiebåndene

I tillegg til dette med jobben så synes jeg viruset har skapt en vegg mellom meg og besteforeldrene mine. Besteforeldrene mine er de aller beste i verden, og jeg har virkelig god kontakt med de. Ofte møttes vi opp til flere ganger i uken, kun om det var for kaffe eller en kake. Likevel hadde vi hyggelige samtaler. Jeg vet ikke hva det er med besteforeldre, men det er akkurat som mitt liv og mine tanker er utrolig interessant for de. Selv om jeg også elsker å høre om livene deres så er de så opptatt av meg, det får meg til å føle meg at jeg virkelig er elsket. De er så herlige.

 

Det som da er så trist er at jeg ikke får vært så mye som jeg skulle ønske med mine kjære. Jeg vil selvfølgelig beskytte de mot dette viruset. Man vet aldri om man kanskje har det, og da kan man smitte andre. Det ville vært virkelig hjerteknusende dersom de skulle blitt syke fordi jeg hadde det i kroppen. Heldigvis har vi fortsatt telefon og kan snakke sammen der.

 

En liten oppmuntrende detalj fra Coupon Tigers til meg selv

Siden situasjonen i dag er såpass vanskelig så tenkte jeg faktisk å kjøpe en liten detalj til meg selv gjennom Coupon Tigers. Jeg er fullstendig klar over at det er mange i verden som har det ganske så mye verre enn meg selv og oss i Norge. Men hver enkelt må også kunne kjenne på sine egne følelser og hvordan denne situasjonen påvirker den enkelte personen. Det er ikke bra å undertrykke tanker og følelser, så disse må alltid mediteres over på en god måte slik at man kan gi slipp og å kunne gå videre.

 

Coupon Tigers sine personlige gavepakker

Coupon Tigers sin hjemmeside og nettbutikk fant jeg kanskje nesten hundre ulike gavepakker! Når man sitter og ser igjennom alle disse blir man nesten litt svimmel. Det er også mange av de som ser veldig like ut. Dere som kjenner meg vet at jeg er ikke veldig interessert i sminke og sånt. Så for meg spiller det ingen rolle om jeg bruker Maybelline eller Max Factor, eller Nyx til sminke. Her har de så utrolig mange ulike merker å velge imellom. 

De ulike å velge mellom på Coupon Tigers

Til slutt måtte jeg faktisk lage en liste på de som jeg likte mest fra Coupon Tigers. Det var opptil flere ulike å velge mellom fra de. Det falt på Aloe Vera, Ren, Zen, Naturlig, Kropp & Bad, Hjemmespa, Massasje og Avslapning, Perfekt hud. Det er kanskje en ganske lang liste! Dersom jeg skulle hatt to favoritter av alle disse ville det nok vært Perfekt Hud og Zen.

 

For å kunne bestemme meg gikk jeg nærmere inn på detaljene til Coupon Tigers og hva de to inneholdt. Her er listen for Perfekt Hud:

– Et Løst Pudder – Art Deco

– En Healthy Mix Foundation – Bourjois

– En Face Bronzing Cream 15 SPF – Lancaster

– En Photoready Stick Corrector – Revlon

– En Match Perfection Classic Ivory Concealer – Rimmel

 

Videre så jeg litt mer på Zen, den hadde disse tingene:

– En yogablokk

– En forfriskende body lotion med grønn te – Elizabeth Arden

– En Green Tea and Bamboo Parfyme – Elizabeth Arden

– En LED Buddha Lampe

– En gelmaske til øynene

Det jeg egentlig ønsket meg fra Coupon Tigers

Selv om alle sammen så fine ut, og spesielt disse to, så måtte jeg tenke litt på hva jeg egentlig ønsket meg fra Coupon Tigers. Absolutt kunne jeg trengt noe ny sminke, men siden jeg ønsker kun å skjemme meg bort gikk jeg faktisk for den som het Zen. Siden jeg er så heldig å ha et badekar her hjemme tenkte jeg det passet helt perfekt til en kveld for meg selv. Planen var å tenne noen stearinlys og ta på den gelmasken mens jeg lyttet til Cafe del Mar fra mobilen.

Coupon Tigers og endelig fikk jeg en spa-dag

Bestillingen av den gratis gavepakken hos Coupon Tigers gikk veldig bra

Selve bestillingen hos Coupon Tigers for den gavepakken som var gratis gikk faktisk utrolig bra. Jeg måtte sende inn dokumenter til Coupon Tigers for å bekrefte adressen min, men så fort det var godkjent så fikk jeg e-post og bekreftelse at den var sendt. Bestillingen kostet meg kun for frakt som var 37 kr. Egentlig er dette en ganske vanlig kostnad, fordi man må ofte betale frakt for det meste her i Norge. Spesielt med tanke på hvor jeg bor i Nord. Det skulle ta noen dager før jeg mottok pakken, men det kunne jeg godt vente på. Det er jo slik at man venter på noe godt så kan man veldig gjerne vente også!

 

Anbefaling av kjøp hos Coupon Tigers

Siden hele prosessen gikk såpass bra og jeg kunne velge mellom så mange. I tillegg til at alt var nesten helt gratis. Så får alt dette meg til å skrive at jeg virkelig kan anbefale eller gi anbefaling av videre kjøp hos Coupon Tigers

Jeg har ikke vært i kontakt med kundeservice hos de, fordi jeg hadde ingen problemer i forbindelse med å få sendt bestillingen min. Likevel så jeg at de har informasjon tilgjengelig på nettsiden dersom man har noen spørsmål. Eller så kan man alltids kontakte de på e-post. Det er fint å ha et menneske å kontakte dersom noe skulle gå galt i prosessen. Derimot for meg, så fungerte alt bra med Coupon Tigers.