Den Salige Isabel

Skogen er herlig om sommeren

I motsetning til mine vanlige artikler om hvordan hver og enkelt kan redde verden, vil jeg skrive denne gangen litt om vår herlige natur jeg får oppleve denne sommeren i den norske skogen.

Gåturer i skogen

Gåturer i skogen er noe jeg alltid har elsket mest av alt annet. Mange kan kanskje foretrekke havet, eller stranda, eller fjellet, derimot har jeg alltid elsket over alt annet skogen. Skogen har noe helt spesielt ved seg, det er akkurat som om den lever sitt eget liv, med sine egne hemmeligheter. Det er akkurat som om skogen har vært med på alt, vet alt, ser alt, hører alt. Skogen er med deg overalt og jeg kan føle hvordan nesen letter ved hvert eneste åndedrag av god og norsk natur.

Gåturer i skogen

Norge om sommeren

Det er mange som reiser bort om sommeren, de reiser kanskje til Hellas, Italia, Spania eller USA. Jeg kan godt bli igjen i Norge om sommeren. Naturen i Norge om sommeren er noe av det vakreste som finnes. Vi kan godt spørre alle tusenvis av turister som reiser kjempe langt hver eneste sommer for å oppleve det vi har rett foran nesen vår. Heldige er vi!

Tenk deg de dagene det er varmt, fint vær med solskinn som varmer veldig enkelt på den myke huden. Det å kunne ta sykkelen, eller ta kun beina, slå seg rundt og gå ned til fjorden for en rask dukkert. Jeg er enig om at det har vært kalde dager, men sommeren er rett rundt hjørnet! Plutselig er den her, og vi kan endelig nyte av solskinnsdagene!

Jeg elsker absolutt å reise! Til både USA, Spania, Hellas, Italia, England eller til våre naboland Sverige eller Danmark. England er perfekt til shopping, både Spania, Hellas og Italia er perfekt til å nyte fantastisk mat. Ikke minst er USA helt herlig til å oppleve nye ting. Men når det kommer til Norge og sommer, er det ingenting som slår den herlige naturen som vi har og at den er rett bak husene våre!

Fest, pølser og pils i skogen

Godt følges det med sene kvelder med masse lys, og fest, pøler og pils. Jeg er veldig glad for at lillebror har lært seg å spille ordentlig på gitar. Jeg nevner ordet “ordentlig” fordi i fjor var han ganske nybegynner for at vi kunne nyte av spillingen hans.. I år gleder vi oss. Fordi han har sagt at han har lært nye sommersanger som han skal spille for oss.  

En herlig kveld i skogen

Feriemodus og nyter livet

Hva med dere? Hva skal dere gjøre i ferien? Hvordan nyter dere livet? Jeg vil gjerne vite tips og triks fra dere, fordi jeg vet at jeg ikke er alene i denne verden i å nyte Norge. Et tips som jeg satt stor pris på var å feriere med båt i fjorden. Hvor mange av dere har båt? Og synes dere det er verdt å ha båt, og i dammene eller i sjøen? 

For øyeblikket, som jeg nevnte tidligere, er absolutt mine beste dager i naturen, der jeg kan puste inn og “snakke” med tærne. Det er akkurat som de er med oss hver dag, og det er de faktisk også, de er med på å rense verden vår og å skape det beste økosystemet for hver enkelt av oss. De er de aller beste trærne og vi elsker dem. 
Dersom dere vil lese mer om en fantastisk tur jeg hadde på fjellet kan dere se her.