Den Salige Isabel

Anmeldelse av Radisson Blu Plaza i Oslo

Etter ett besøk av Norges kapital, Oslo, var vi på Radisson Blu Plaza og dette er en anmeldelse av hotellet.

Et besøk av Radisson Blu Plaza i Oslo

I forbindelse med jobben så ble jeg invitert til et kurs i Oslo. Kurset består i å kunne optimalisere tiden og bli mer effektiv i forbindelse med arbeidsoppgavene, i tillegg til andre små kurs. Vi fikk hotellovernatting på Radisson Blu Plaza. Dersom dere ikke er sikre på hvilket hotell dette gjelder så ligger dette rett i hjertet av Oslo, ved Sentralstasjonen og er ett av de høyeste bygningen, om ikke den høyeste i området. 

Ankomst til Radisson Blu Plaza 

Ved ankomst kjører vi frem til en stor og flott inngang. Med en gang man kommer inn gjennom døren vil man se en fantastisk stor lampe som henger midt i resepsjonen. Taket er utrolig høyt og man føler seg liten i forhold til all flotthet rundt én. 

Vi går mot resepsjonen og en smilende resepsjonist ønsker oss velkommen. De ber om navn og bekrefter at vi kun skal overnatte én natt, frokost inkludert. I tillegg skal kursene være på samme sted, så det er veldig enkelt for oss å kun skifte og gjøre oss klare til de første kursene.

Anmeldelse av rommet

Da vi endelig kommer frem til rommet etter en lang reise kan vi se og kjenne en fin renhet og god presentasjon. Rommet er strøkent og sengetøyet var like mykt og flott. Vi har ingen spesiell utsikt, vi bodde nemlig på ett av de laveste etasjene. Likevel var det fint og koselig på rommet.

Anmeldelse av rommet

Kursrommet på hotellet

Etter en rask dusj og oppfriskende snacks som vi hadde gratis ventende på rommene våre, gikk vi ned til kursrommene. Der var det veldig enkelt med alt vi trengte av teknologi, skrivebøker, penner og massevis av vann. Kursene fungerte på en veldig god måte og det var godt nok med luft. Personlig synes jeg det vanskeligste med kurs er om det ikke er nok oksygen, og man blir veldig slapp og trøtt når luften blir for tung. Derimot fungerte alt veldig bra hele ettermiddagen.

Frokost på Radisson Blu Plaza 

Middagen etter kursene tok vi utenfor hotellet, en anmeldelse om dette kan jeg godt skrive om i et annet blogginnlegg, for det var en veldig fin opplevelse! Derimot dagen etter, dagen vi skulle reise tilbake nordover, hadde vi også frokost før avreise.

Frokosten var noe av det beste som fantes ved hele hotellet. Det var smilende jenter fra hele verden, Asia, India, Sverige og Norge. Alle var veldig hyggelige og småsnakket på det lille de hadde lært seg på norsk. Det var en veldig koselig opplevelse og se så mange ulike nasjonaliteter som jobber så godt sammen. Radisson Blu er et internasjonalt merke, så man kan veldig fint se at dette fungerer utrolig bra.

Anmeldelse av en herlig frokost på Radisson Blu Plaza i Oslo

Oppsummert anmeldelse av Radisson Blu Plaza

Helt kort oppsummert anmeldelse av Radisson Blu Plaza vil jeg gi disse 6 i terningkast! Absolutt alt fra innsjekk til siste biten av frokosten var helt perfekt. Det er et virkelig vakkert hotell som har alt av renhold, service og kvalitet på plass. 

Jeg elsker virkelig å skrive anmeldelse, og her har jeg skrevet en annen.

Dersom du også vil reise til Oslo kan du få inspirasjon her. Takk for den veldig hyggelige opplevelsen!