Den Salige Isabel

Nemow Beauty test av deres miljøvennlige produkter

I dette innlegget vil jeg skrive litt nærmere om en helt spesiell nettside som heter Nemow Beauty. De bryr seg om bærekraftighet ogjobber mot helse- og miljøvennlighet. Jeg har testet deres skjønnhetsprodukter gjennom et spesielt medlemsskap som gir deg 5 varer tilsendt i en gavepakke helt kostnadsfritt.

En bærekraftig visjon og våre små steg for en bedre verden

Kort fortalt er jeg en som tror på det at hver enkelt av oss kan ta noen steg hver. Dette for å gjøre verden til et bedre sted å leve. Hvis vi alle gjør det lille vi kan mot bedre miljø og helse så blir verden for hver eneste dag enda litt bedre. Vi blir da enda litt nærmere å skape en samhørighet der vi alle tar vare på jordkloden vår. 

I den tiden vi lever i idag ser vi at det er enda viktigere å ta vare på hverandre. Tenk på miljøet, planeten vår og helsen vår. Bærekraftighet er et ord som stadig går gjennom alt vi leser og hører om i dag. Det er viktig at vi er opptatte av dette. Ikke kun for oss selv, men også for de som vil komme til denne verden etter oss.

Vi ønsker oppriktig at alle kan kunne nyte av denne planeten fullt ut. Likevel, for å gjøre det bør vi ta tak i noen enkle steg. 

Våre enkle steg til en bedre verden kan begynne med hvilke skjønnhetsprodukter vi bruker. Jeg kunne aldri leve uten å smøre inn fuktighet i huden etter en varm dusj, men jeg kan leve med å velge noen spesifikke varer som er miljø- og helsevennlig. I den forbindelse begynte jeg å gjøre undersøker for å se hvordan jeg kan gjøre min del av stegene mot en bærekraftig verden.

Introdusert for Nemow Beauty sin bærekraftig visjon

En venninne av meg anbefalte å prøve et firma som virket nytt for meg, Nemow Beauty. I min vei mot å gjøre små endringer med dyrevennlige skjønnhetsprodukter besøkte jeg raskt hjemmesiden deres for å undersøke nærmere. Dette var det første jeg fant: 

At Nemow Beauty, we believe that the use of beauty products does not have to endanger our health or the environment.

Den første tanken som slo meg var at Nemow Beauty sin visjon på en bedre verden og en bedre helse var den samme som min egen. Jeg ser opp til og er stolt av bedrifter og enkeltpersoner som ønsker og faktisk tar handling mot en bedre tider med tanke på miljø, helse og en dyrevennlig visjon. 

Nemow Beauty sitt spesielle medlemskap for de beste prisene 

Absolutt passet det fint at på hjemmesiden til Nemow Beauty var det en mulighet for å teste ut medlemsskapet de hadde, helt gratis. Medlemsskapet innebærte at jeg fikk en gaveeske med noen varer som jeg syntes var de mest interessante. Dette tenkte jeg var veldig bra, fordi jeg fikk velge akkurat de skjønnhetsproduktene som passet best for meg. Dette med tanke på en bedre helse og et bedre miljø, samtidig at de skulle være dyrevennlige.

Jeg så raskt at de hadde andre ting som klær, sportsutstyr og saker for hjemmet, men for øyeblikket var jeg kun interessert i å gjøre min lille del av en bedre verden. Nettopp å skifte til skjønnhetsprodukter som brydde seg om miljø-, helse- og dyrevennlighet. Likevel tenkte jeg at et slikt medlemskap kunne være godt å ha. Fordi jeg sjekket opp prisene som de hadde for andre spesifikke ting, og merket fort at dette faktisk er noe jeg kan spare penger på. 

Hjemmesiden til Nemow Beauty

Hjemmesiden til Nemow Beauty var veldig enkel å bruke. Jeg likte at den hadde klare farger og en positive vibrasjon gjennom alt jeg leste og fant. Man kan også finne interessante merker som jeg lenge har lurt på å prøve, men som har vært vanskelig å få tak i fra Norge. Det ser ut som dette firmaet har gode kontakter for å få nye og spennende skjønnhetsprodukter.

Generelt sett er jeg en person som liker medlemsskap og setter stor pris på dette. I begynnelsen orket jeg ikke tanken på å ha flere kort liggende, men etter de begynte med virtuelle kort for medlemsskapene har jeg lagt merke til at jeg har faktisk spart ganske mye penger kun for med en kort registrering. Dette er jeg sikker på at dere er enige i og selv har kjent, hvor mange kopper gratis kaffe har dere vel ikke kunne fått nyte etter en intens handling på Ikea?!

Helse- og miljøvennlige skjønnhetsprodukter gratis i test

Det første jeg gjorde da jeg bestemte meg for å få bli medlem var å velge mine 5 favoritter til en personlig gavepakke hos Nemow Beauty. Hjemmesiden gir deg noen alternativer, så du kan ikke velge hva som helst fra alle tingene som de tilbyr. For eksempel har de noen dyre parfymer tilgjengelig for kjøp, så de kunne jeg ikke velge nå i første omgang til den kampanjen som var gratis. Likevel var det skjønnhetsproduktene til Nemow Beauty som jeg var interessert i, og disse var tilgjengelig for en gratis test.

Nemow Beauty: Aussie Aussome Shampoing fra Nemowbeauty var et produkt jeg ville prøve

Personlig gavepakke med 5 favoritter fra Nemow Beauty

Jeg sjekket litt nærmere hva jeg faktisk trengte slik at jeg kunne finne mine 5 favoritter hos Nemow Beauty som var helse-, miljø og dyrevennlige. Jeg liker ikke kjøpe masse dobbelt som gjør at jeg ikke har mer plass i skapet. Raskt fant jeg ut at noen av mine skjønnhetsprodukter var nesten slutt. Jeg bare hadde litt mer igjen av ansiktskremen, nesten helt tom for shampo og jeg ønsket en oppgradering av en foundation som jeg ikke var helt fornøyd med da jeg kjøpte den sist. 

Det som ble spesielt utvalgt

Disse 5 personlige produktene valgte jeg til min gavepakke fra Nemow Beauty:

Aussie Aussome Volume Shampoo

Reve De Miel Lip Stick from Nuxe

Babaria Vital Skin 9-effect rosehip regenerating cream

Rimmel Fresher Skin Foundation

Ring antonio miro (jeg trengte faktisk noen nye smykker!!)

Her deler jeg noen bilder av de skjønnhetsprodukter fra Nemow Beauty som jeg bestilte:

Jeg bestile Babaria ansiktskrem fra Nemow Beauty

Gavepakken fra Nemow Beauty

Det tok ikke lang tid før jeg fikk gavepakken fra Nemow Beauty med mine skjønnhetsprodukter levert til mitt nærmeste postkontor. Jeg fikk som vanlig en melding om at pakken var kommet og fikk dratt ut som å hentet den. Presentasjonen fra Nemow Beauty var veldig fin og koselig.

Litt om de 5 dyrevennlige skjønnhetsproduktene som ble valgt

Nemow Beauty: En vakker ring fra antonio miro

Jeg har hørt og lest tidligere om flere av disse 5 skjønnhetsproduktene fra Nemow Beauty som ble valgt i første omgang. Aussie har alltid vært mitt favorittmerke og er svært dyrevennlige. De tester aldri på dyr og det som er mest interessant er at de absolutt ikke selger til Kina. Dette er fordi i Kina så må de av loven teste sine produkter på dyr, altså har de ikke engang alternativet til å ikke ha cruelty free av sine varer! På toppen av det hele var jeg veldig glad for at det fantes shampoo som gir volum. Jeg har følt at den shampoen jeg har brukt i en lang tid nå plutselig har sluttet å fungere slik den gjorde før. 

De andre produktene

Det jeg var mest skeptisk til var ringen. Jeg syntes det var lite informasjon om størrelsen, og dette gjorde meg usikker om den faktisk passet til meg. Likevel tenkte jeg at jeg kanskje kunne gi den bort til noen dersom den ikke passet til mine fingre. Da jeg endelig fikk prøvd den fikk jeg den perfekt på pekefingeren, og det så absolutt kanskje stilig ut! (den var for stor til ringefingeren).

Skjønnhetsproduktene leppepomade og foundation var også helse, miljø og dyrevennlige. De passet helt perfekt til å bruke hver eneste dag. Leppepomaden har en herlig duft og smaker faktisk utrolig godt (anbefaler ikke å spise den). Den er spesielt god i disse dager da det er litt tørr luft og jeg er mye ute på turer. 

Oppsummering om Nemow Beauty sitt medlemskap

Etter den første pakken var jeg på nytt innom hjemmesiden til Nemow Beauty. Dette for å se om de hadde noen andre skjønnhetsprodukter til gode priser. For en helt kort oppsummering av medlemskapet vil jeg si at jeg er veldig nøye med å sjekke og sammenligne priser på andre nettsider. Spesielt før jeg handler noe nytt. Både bruker jeg mye Amazon som jeg synes er veldig enkelt i forhold til at du kun søker opp det du leter etter. De gir deg mange forslag til ulike priser. 

Oppsummert er det derimot det viktigste for meg at det er helse-, miljø og dyrevennlige produkter. Noen ganger er det vanskelig å se ingrediensene til det jeg tenker å kjøpe. Her synes jeg en nettside som Nemow Beauty virkelig skiller seg ut. Det at de baserer hele visjonen og skriver klart at de ønsker å jobbe mot en mer bærekraftig verden synes jeg er veldig positivt og verdt å støtte, og jeg kan fint få et medlemskap i et slikt selskap.

Et helt nytt kjøp av dyrevennlige varer på nettsiden 

Etter å ha sammenlignet priser gjorde jeg faktisk et helt nytt kjøp på nettsiden til Nemow Beauty av noen varer som er cruelty free, og også betyr dyrevennlig, altså det er ikke testet på dyr. I tillegg til at varene er helt helsevennlige. 

På siden til Nemow Beauty har de også klær, noe som passet helt perfekt for meg. I disse tider har jeg ikke hatt muligheten til å shoppe noe spesielt. Jeg merket nå som sommeren har startet at jeg fint kunne kjøpt inn litt treningsklær. Enten som jeg kan bruke utendørs og noen fine sommerkjoler. Jeg kan si at jeg liker å få nyhetsbrev på nye produkter. For da kan jeg også holde meg oppdatert i forhold til sesongen og dersom det er noe jeg vil trenge fremover. 

Mot en bærekraftig verden

Det at en bedrift jobber som Nemow Beauty hardt mot en bedre bærekraftig verden. Der de tilbyr skjønnhetsprodukter mens de tenker på miljø og helse, ved å være dyrevennlige. Dette uten å skade verken dyr eller noe liv på jorden er et viktig punkt vi alle bør ta med oss videre.

Livet er en helt spesiell gave. Det er opp til oss å gjøre små endringer i vår livsstil mot en bedre helse. På denne måte kan hver og enkelt av oss ta en aktiv del i å gjøre verden om til et bedre sted. For oss og de som kommer etter oss.