Den Salige Isabel

Kjærlighet og en historie om dette

Hjertet mitt hoppet litt ekstra fort da blikkene våres møttes. Øyeblikket frøs i tiden og jeg visste at jeg kom til å huske dette for alltid. Dette er en historie om kjærlighet, et litt annerledes, filosofisk og drømmende blogginnlegg. For et romantisk alternativ til en reise, les mer her.

Dette er en historie om kjærlighet og hvordan den vil bestå for evig og alltid.

Den gangen jeg visste hva kjærlighet faktisk er

Dagen kom da jeg kjente dypt i mitt hjerte hva kjærlighet faktisk var. Ofte har jeg blitt forelsket og betatt, men denne gangen var det annerledes. Jeg følte en dypere følelse som spredde seg ned i magen og langs armene og beina mine, det kjentes akkurat som et fjer gikk langs hver eneste centimeter av huden min. Et fjer som hadde mye energi og ønsket å legge fra seg sitt merke, det ønsket at jeg skulle være oppmerksom på hva som skjedde og ikke ukonsentrert med andre tanker. Det ville at jeg skulle være med i nuet, og det var absolutt vellykket. 

Kjærlighetens opprinnelse

Helt fra skapelsens opprinnelse har kjærligheten vært og varer for evig. Dette får meg til å sveve på en paradisisk jord der det ikke finnes problemer, sorg eller smerte. Denne følelsen av en bedre verden, en verden der jeg kan nyte hvert øyeblikk, leve gjennom hvert eneste minutt og å stole på at nå, og for resten av mitt liv vil alt være bra. Så lenge vi har kjærligheten i oss. 

Et helt spesielt øyeblikk

Hver gang han ser på meg vet jeg at jeg er trygg, jeg vet at jeg alltid vil være elsket. Dette er ikke en besettelse basert på enkle og forekommende elementer. Jeg henviser til en følelse av ekte kjærlighet, denne som du vet er uforpliktende, og helt uten egoistiske handlinger, et sunt og rent forhold der begge har en ærlighet som er sann og ærlig.

Varigheten av denne følelsen

For hvert utpust og innpust har et sekund gått bort fra oss. Likevel føler jeg meg nærmere lykke for hvert eneste minutt. Selv om tiden forsvinner er vi likevel mer synkroniserte for hvert øyeblikk som går. Tanker går rundt i hodet mitt, tanker om hvordan jeg vil klare å komme ut fra dette paradisiske øyeblikket og tilbake til virkeligheten. Et dypt ønske om å stoppe tiden spres i alle mine deler av kroppen. Et ønske om en varighet av denne følelsen er det eneste som er viktig for meg. Hvordan kan man stoppe tiden? Kunne man skape en tidsmaskin som gjør at man ikke lengre eldres, en maskin, et håp og et ønske der tid ikke har noen påvirkning på oss eller vår verden. Ville dette være mulig? Dersom det er mulig, hvordan kan vi få det til?

Kjærlighet er mer enn forelskelse

Kjærlighet vil bestå

Hele hans sjel vil forbli i mine tanker for evig. Kjærligheten vår vil bestå til evig og enda lengre. Vi vil kunne beseire verden kun ved hjelp av dette. En ekte følelse som vil virkelig overgå alt annet, en drøm og et ønske om å kjempe mot alt av pengemakt, sjalusi, egoisme, ondskap. En oppriktig og en ren fremtredelse som vil være det viktigste på denne jord. 

For mer inspirasjon til slike beretninger, bli inspirert slik som meg her.