Den Salige Isabel

Hår som blir enda bedre og sunnere

I det siste har jeg følt at mitt hår har blitt tørt, flatt og uten form. Jeg tok saken i egne hender og testet ut noen ulike kurer. Her deler jeg hva jeg synes om produktene og hvordan resultatet ble for meg.

Endringer i håret

For en stund siden la jeg merke til at det har blitt endringer i mitt hår. Jeg er ikke sikker på hva som har skjedd, men jeg merket at plutselig var det mer flatt og helt uten liv. “Kunne det være sjampoen?”, tenkte jeg. Faktisk har jeg lest at etter en stund blir håret på en måte “immunt” mot sjampo eller mot balsamen, det er visst ingen som forstår hvorfor dette skjer. Likevel fant jeg noen artikler som skriver om at det behøver en ordentlig renselse iblant, så det var nettopp dette jeg skulle gjøre. 

Jeg tester ut kurer til hår

Det var kun to ulike kurer til håret som jeg tester ut denne gangen. Jeg søkte etter en forbedring som kunne få tilbake liv, glans og bevegelse. Det var denne tunge, kjedelige og triste looken som jeg ville se om en noen kunne redde meg bort fra. 

I tillegg til disse to så er det faktisk mulig å lage sin egen kur til hår! Jeg lagde egen deodorant her.

All Soft Heavy Cream av REDKEN 

Størrelsen på denne flasken til REDKEN er 250ml og prisen er 199 kr. Dette er egentlig en ganske normal og fin pris på en slikt godt merke. Jeg har brukt dette merket ofte og har alltid vært fornøyd med dem. På flasken står det at produktet bør sitte i minst 30 minutter, så det jeg prøvde denne så måtte jeg vente litt – noe som er litt vanskelig på en travel dag. 

K-Pak Deep Penetrating Reconstructor av Joico 

Flasken til Joico er hele 1 liter og koster 540 kr. Det er ganske dyrt, men med tanke på hvor mye som man faktisk får så er det egentlig ikke så ille. Dette produktet kan brukes som en slags vanlig balsam etter påføring og skylling av sjampo. Noe som betyr at etter 2 til 4 minutter så kan den skylles ut. Jeg må ærlig si at denne tidsbesparelsen er ganske god. Spesielt når man kun har 15 minutter på å gjøre seg klar om morgenen. 

Resultatet av mitt hår etter kurene

Etter test av hver enkelt kur til håret så kan jeg si at det var akkurat det jeg trengte for å få tilbake glansen. Jeg skulle gjerne hatt et før-bilde, for å kunne vise til endringene. Men det er veldig få som faktisk har lyst til å ta et bilde når man ikke føler seg veldig fin!

Sunnere og finere hår etter test av et par hårkurer

Jeg kommer helt sikkert til å kjøpe disse kurene på nytt. Det var ikke én av de jeg likte bedre enn den andre. Egentlig tenker jeg at begge to gav en slik glans og nytt liv til mitt hår. Som nevnt tidligere kan det sikkert være godt å skifte ut både sjampoene og balsamen i blant. Dette for å unngå denne immuniteten og for at det kan fornye seg. 
Forresten fant jeg inspirasjon til disse her, dersom dere vil lese mer.