Den Salige Isabel

Coupon Pilots, lureri? Jeg var positivt overrasket

Det dukket opp en ny side jeg aldri hadde hørt om før, nemlig Coupon Pilots. Jeg lurte litt på om dette var lureri, siden de reklamerte for ting som var gratis. Det finnes nemlig ingenting i livet som er helt gratis. Derimot ble jeg svært positivt overrasket. Jeg skulle faktisk ønske jeg fant disse før, for jeg har trengt en slik støtte i lengre tid.

 

Coupon Pilots virket veldig interessant med tanke på alle tjenester

Først og fremst virket Coupon Pilots veldig interessant med tanke på alle de ulike tjenestene som de har tilgjengelig i sin nettbutikk. Selv om jeg tidligere har skrevet at jeg alltid har vært aktiv og trent på crossfit ganske ofte, så har det i det aller siste vært litt vanskelig å få nok trening. Så jeg var veldig interessert i en tjeneste som Coupon Pilots hadde vedrørende personlig trener, og i tillegg utrolig billig. Likevel var jeg skeptisk helt i begynnelsen når jeg leser ordet gratis.

 

Coupon Pilots, gratis = lureri?

Det første noen tenker når man ser at noe er gratis er at det er lureri, var det slik med Coupon Pilots også? Jeg begynte å gjøre en del undersøkelser for å forstå lettere litt mer om denne bedriften, og hvordan det hele fungerte. Jeg er ikke en person som legger inn mitt bankkort og mine personlige detaljer til hvem som helst, så jeg må forstå først at disse kunne jeg stole på.

 

Etter undersøkelsene og det jeg fant om firmaet var veldig positivt. Det virket som at de hadde alt på stell, og at de var til og stole på. De er veldig godt tilgjengelig både på kundeservice. I tillegg til dette er de på Trustpilot, noe som jeg liker veldig godt for å kunne forstå hva andre tenker og mener om de. For meg så var dette nok til å kunne gå videre med de. 

 

Til tross for at de viste seg å være til å stole på, er det dessverre mange i verden som fortsatt gjør tingene på en gal og dårlig måte.

mat som ikke bør spises med som coupon pilots hjalp meg med

Lureri i verden over og hvordan dette bør og må stoppes

Faktisk så er det veldig mye lureri verden over den dag i dag. For ikke så lenge siden leste jeg om en fryktelig svindel som foregikk i et land ikke så langt bort fra Norge. Jeg skal dele litt kort om dette her med dere.

 

Barn som trengte hjelp var alt sammen lureri

For en tid siden var det en organisasjon, som jeg helst ikke vil nevne med navn, som la ut bilder av radmagre barn og hvordan disse led helt uten en mamma eller pappa. Dette var utrolig trist og magen vred seg når man ser på slike bilder. Det er virkelig synd at det er mange barn i hele verden som har det så vondt, og ofte føler man at man ikke helt vet hvordan man skal strekke ut en hjelpende hånd. 

 

Med tanke på dette utnyttet en organisasjon for å hjelpe barn våre følelser for å skape lureri og svindel. Denne organisasjonen som skulle hjelpe barn bad om en månedlig betaling, det var ikke veldig mye, men litt hver eneste måned. Deretter tok de og beholdt alle pengene selv, med andre ord fikk ikke disse barna noen ting. Egentlig kan det være at disse barna til denne organisasjonen faktisk ikke eksisterte. De hadde sikkert tatt og stjålet bilder som tilhører en helt annen og bra frivillig organisasjon. 

 

Slike opplevelser har gjort det slik at jeg alltid vil undersøke litt nærmere alle bedrifter før jeg eventuelt tar bruk av deres tjenester. 

 

Coupon Pilots var en seriøs bedrift og ikke lureri

Etter noen undersøkelser fant jeg ut at Coupon Pilots var en seriøst bedrift og ikke lureri i det hele tatt. De har faktisk velkomstgaver i form av gratis gavepakker til alle sine nye medlemmer. Dette betyr at de gir ikke bare ut hytt i pine ting som er gratis, men når man akkurat har blitt medlem så kan man få lov til å få en liten gave fra dem. Dette var faktisk ganske logisk og en fin overraskelse, i tillegg veldig kreativt fra deres side!

 

Jeg kastet meg selvfølgelig på bølgen, og fikk også tilsendt en gratis overraskelse. Men det var egentlig ikke derfor jeg ønsket å undersøke nærmere Coupon Pilots.

 

Personlig trener hos Coupon Pilots var absolutt ikke lureri

Noe som i hvert fall ikke var lureri hos Coupon Pilots var deres tilbud om personlig trener. De hadde et supert tilbud for en virtuell personlig trener. Denne skal lage et personlig program spesielt til deg, din kropp, dine behov og dine tider. Det som var for meg var at jeg følte jeg absolutt ikke hadde tid til å trene for tiden, selv om det er veldig viktig. Derfor syntes jeg ideen på å gjøre noen øvelser hjemme passet meg helt perfekt for øyeblikket.

 

Bestilling av virtuell personlig trener fra Coupon Pilots

Så ganske raskt etter jeg hadde registrert meg hos Coupon Pilots og sendt inn alle dokumenter, fikk jeg et detaljert spørreskjema. Det handlet om jeg ønsket å gå ned i vekt, eller bygge muskler, eller om jeg hadde noen problemer med knærne, ryggen eller annet. Det fulgte også med spørsmål angående dietten min, dersom jeg spiste kjøtt eller var vegetarianer. Jeg spiser egentlig det aller meste. Spesielt i det siste har jeg hatt litt mer stress på jobben angående Corona, så jeg har kanskje spist mer av de tingene man egentlig ikke bør spise så mye av og mindre av de sunne tingene jeg faktisk behøver.

 

Jeg var ganske spent på å få et personlig program fra Coupon Pilots. Fordi jeg ønsket meg veldig gjerne å bli sunnere og få en bedre livsstil. Det ble fint å komme i gang så snart som mulig og å virkelig kjenne at energien kommer tilbake.

coupon pilots personlig trener

Et ordentlig program for trening til å følge hver eneste dag

Til e-posten min fikk jeg tilsendt et ordentlig program for trening og diett som jeg skulle følge hver eneste dag. Dette var ganske så detaljert og mye å sette seg inn i. Derimot var det akkurat dette jeg trengte. En skikkelig endring i livsstilen min og tak som jeg kunne gjøre noe med allerede samme kveld.

 

Glede under uke 1 med Coupon Pilots

Den aller første uken med mitt nye program var jeg virkelig glad og koste meg. Slik så kalenderen min ut:

Dag 1: 30 minutter gåtur

Dag 2: 27 minutter gåtur (samme rute som nummer 1) + 10 push ups

Dag 3: 26 minutter gåtur (samme rute som nummer 1) + 10 knebøy

Dag 4: 26 minutter gåtur (samme rute som nummer 1) + 10 sit ups

Dag 5: Kun gåtur, uten tidspress

Dag 6: 10 push ups, 10 knebøy og 10 sit ups

Dag 7: Hvile på sofaen

 

I tillegg til dette hadde jeg ikke et spesifikt matprogram, men det var ganske veiledende. De nevnte å unngå karbohydrater på kvelden, og å spise en stooor frokost om morgenen. De forklarte at det å spise frokost gjør at man ikke er så sulten på kvelden. Fordi det er ofte og normalt sult på kvelden dersom kroppen ikke har fått nok næring i seg i løpet av hele dagen.

 

Uke 2 med Coupon Pilots var litt tøffere

Den andre uken var litt tøffere enn den første. Det ble slutt på gåturer og lagt til mer tid på alle øvelsene som jeg skulle gjøre i løpet av uken. Oppgavene mine uke 2 ble slik: 

15 push ups, 15 knebøy og 15 sit ups. 20 push ups, 20 knebøy og 20 sit ups. 25 push ups, 25 knebøy og 25 sit ups. Og nettopp slik fortsatte det hver eneste dag, det bare steg og steg hele tiden utenom på søndag da jeg hvilte på sofaen igjen. Det som har bra var at jeg kunne dele opp alle repetisjonene. Så man trengte ikke å gjøre alle på en gang.

 

Uke 3 merket jeg store endringer med Coupon Pilots

Før uke 3 merket jeg egentlig ingen store endringer i energi og jeg var nesten mer sliten enn før med all denne nye treningen! Derimot, plutselig kjente jeg lyst og behov til å gjøre dette programmet hver eneste dag. I de neste ukene fikk jeg også nye øvelser, slik at hver eneste muskel i kroppen min var nesten konstant støl av alle endringene.

Oppsummert var Coupon Pilots seriøst og ikke lureri, noe som passet meg fint!

Helt kort oppsummert så var jeg ganske så fornøyd med oppfølgingen til Coupon Pilots, dette var absolutt ikke noe lureri. I tillegg til personlig trener, så har de utrolig mange fine produkter. Jeg trengte absolutt noen nye joggesko og noen klær slik at jeg kunne begynne ordentlig med treningen. Alt dette fikk jeg også handlet gjennom disse, og til 80 % rabatt enn i lokal butikkene her i byen.

 

Etter 1 måned følte jeg at jeg kunne fortsette treningen på egenhånd, så jeg fulgte dette helt selvstendig og føler meg bedre enn noensinne. Full av energi, glede og klar for hver eneste dag!