Den Salige Isabel

Bursdag, hurra hurra hurra for meg!

Sist helg hadde jeg bursdag! Hurra for meg! Var en så hyggelig og gøy kveld. Ville bare holde det enkelt, viktigste var at alle venner og familie var samlet. Vi var på en restaurant her i sentrum, så gikk vi videre for noen cocktails. Ble en ganske sen kveld, men var så utrolig gøy. Skal fortelle dere om de kjemefine og kreative gavene jeg fikk. En utrolig koselig feiring! 

Jeg feirer min bursdag

Feiret med en utrolig koselig middag sammen med venner og familie

Vi møtte hverandre rundt 6 tiden på lørdag, på en restaurant her i byen. Var en jeg ikke hadde vært på før, for ville prøve noe nytt. Og er så glad for at vi gjorde det! Den beste indiske maten jeg noensinne har hatt, nam nam! Kanskje jeg senere skriver en anmeldelse av den resturanten, for var bare så godt! 

Alle koste seg, og etter maten kom det alle syns er det kleineste. Bursdagssangen. Kaken kommer, alle stirrer på deg mens de synger. Du bare sitter der og vet ikke hvor du skal se. Mine venner vet at jeg syns slikt er småkleint, så er tradisjon å gjøre det så pinlig som mulig. Haha, neida, det er jo kjempe koselig. Spiste oss stappmette og mesteparten gikk deretter videre til en stilig bar. 

Etter middagen gikk vi til en stilig bar og koste oss videre med latter og drikke

Er laaang tid siden jeg har ledd så mye som jeg gjorde denne kvelden. Var flere venner det var lang tid siden jeg hadde sett. Noe som gjorde kvelden enda mer spesiell. Fikk en t-skjorte av ei venninne med skriften “All I want for my birthday is a unicorn”. Ble en stor intern spøk med denne t-skjorten, ler meg skakk hver gang jeg tenker på det. 

Jeg fikk en utrolig kul veske av en annen venninne. Gleder meg til å ta bilder av alt, for å vise dere! En hel del sminke, smykker og en utrolig lekker blazer. Lyst til å vite hvordan du får prefekt hår, les tipsene mine her! Riktig bortskjemt ble jeg, sykt gøy kveld! 

Jeg har bursdag

Hva jeg gjorde dagen etter min bursdag, jeg var ganske så sliten! 

Var ganske sliten da jeg våknet dagen etter, for å si det slik. Drakk mye vann, og ble Netflix resten av den søndagen. Til middag ble det grandiosa, for en digg helg! Ble hektet på en ny serie jeg fant den dagen. Unsolved Mysteries, den er så spennende! Den perfekte avsluttningen på en koselig og morsom helg! 

Hvordan feirer dere en bursdag? Jeg trenger gode tips for å feire min venninne! 

Hvordan feirer du bursdagen din? Hva er den beste bursdagen du har hatt? Ei venninne av meg har bursdag nå snart. Vil gjerne gjøre noe spesielt for henne. Har dere noen tips? Hun er mye mer sporty enn meg. Så tenkte det hadde vært gøy å gjøre noe mer aktivt. For meg var det å spiste meg stappmett den perfekte feiring. Men tror nok hun vil gjøre noe “sunnere” om jeg kan si det slikt. Tenkte å kanskje arrangere noe i en klatrehall. De som vil kan klatre, og andre kan kose seg med kake. Må være noe alle liker og syns er gøy, men særlig den som har bursdag. Skriv dine ideer i kommentarfeltet!